El IV concurs de dibuix infantil està organtizat per l’Associació Coordinadora de Pessebres Vivents de Catalunya (ACPVC).

1. Podran participar-hi tots els nens i les nenes que tinguin entre 6 i 12 anys, en dues categories:
A: de 1r a 3r de primària.
B: de 4t a 6è de primària.

2. El dibuix es farà en un full blanc tamany din-A4 en orientació vertical.

3. La temàtica serà una imatge i/o escena d’un pessebre vivent.

4. La tècnica serà lliure: llapis, ceres, aquarel·les, …

5. Cada dibuix ha de dur al revers del full les següents dades: Nom i cognoms, edat, curs, adreça i població de l’autor. Telèfon i correu electrònic familiar de contacte. Si la participació s’ha fet a nivell escolar, nom de l’escola.

6. Els dibuixos s’han d’enviar abans del 16 de desembre de 2016 a l’adreça postal: Concurs de dibuix Pessebres Vivents de l’ACPVC
c/ Les Creus, 41
08980 Sant Feliu de Llobregat

7. S’atorgaran 3 premis per categoria: un primer, un segon i un tercer. Tots els premis rebran unes invitacions per assistir a qualsevol dels pessebres vivents de l’ACPVC durant la temporada 2017-2018. A més a més, els obsequis que faciliten els patrocinadors. Finalment, un dels primers premis, si l’ACPVC ho troba adient, serà la imatge corporativa de l’ACPVC durant la temporada 2017-2018 i es podrà publicar en qualsevol suport o mitjà de comunicació que l’ACPVC cregui necessari.

8. El veredicte es farà públic a la nostra plana web: www.pessebresvivents.cat a partir del 29 de gener de 2017. El veredicte del jurat és inapel·lable. L’entrega de premis es realitzarà a principis de febrer.

9. Els dibuixos participants passaran a ser propietat de l’ACPVC.

10. La participació en aquest concurs significa la total acceptació d’aquestes bases. Qualsevol detall no previst en aquestes bases serà resolt per l’organització.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial