Blog Pessebres Vivents

rss

Totes les notícies de la Federació de Pessebres Vivents de Catalunya


Activitats alternatives dels Pessebres Vivents a causa de la Covid19
Activitats alternatives dels Pessebres Vivents a causa de la Covid19

27, 28, 29 i 30 de de desembre

Sant Feliu de Llobregat

Amb totes les mesures de seguretat i amb entrada prèvia, l’Associació Calaix de Sastre, organitzadora del Pessebre Vivent de Sant Feliu de Llobregat tornarà a organitzar la catorzena edició del Pessebre Vivent. 

 


imatge event 1

 

 

Del 25 de desembre del 2020 al 02 de gener del 2021

Pessebre Vivent de Maçanet de la Selva

Aquest any per normativa COVID l'aforament és controlat amb accés separat per grups de convivència i entrada de forma progressiva.

- És obligatori l'ús de mascareta durant tot moment i és prohibit fumar dins el recinte.

- Eviteu tocar qualsevol element i es disposa de gel hidroalcohòlic en diferents punts. 

- S'ha de mantenir la distància d'entre 1'5m a 2m amb d'altres visitants del Pessebre.

- Per tal d'evitar contacte amb altres persones, es recomana arribar al Pessebre vora l'hora que indiqui l'entrada.

-Hi haurà 3 passis diaris: 19, 19.30 i 20h

Per adquirir les entrades, cal que cliqueu aquest enllaç

 

imatge event 1

 

25 i 26 de desembre

Pessebres Vivents de Fontcoberta i Vilavenut junts per al pessebre de 2020

Estrena per televisió: 25 i 26 de desembre a les 19:00h i a través de les xarxes socials i al plaestanydigital.cat
 


25 i 26 de desembre

Pessebre Vivent virtual de La Torreta

El Pessebre Vivent de La Torreta es podrà veure no en directe, sinó en un pel·lícula amb un recull d’escenes i moments viscuts al llarg d’aquets vinti-i-cinc anys. Paral·lelament també es podrà visitar l’exposició del 25è aniversari amb materials audiovisuals que reculle la petita història del Pessebre Vivent de La Torreta.

  • Lloc Centre Cultural de la Torreta
  • Hora: dos torns, el primer a les 18 i el segon a les 19.30h
  • Organitza: Amics del Pessebre Vivent de La Torreta, amb el suport de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de La Roca del Vallès.

 

25 i 26 de desembre

Pessebre Vivent de Bàscara

Activitats alternatives per aquest Nadal. Estem preparant un pessebre fixe a la plaça de l’església i la projecció d’uns audiovisuals els dies 25 i 26 de desembre.

 

25, 26 i 27 de desembre, i 1, 3 i 6 de gener
De 18.30 a 19.30h
Plaça Major Els Prats del Rei

Als Prats de Rei fa 49 anys que no concebem el Nadal sense Pessebre Vivent... Les circumstàncies no ens permetran poder celebrar-lo amb normalitat, però hem volgut enregistrar-ne una petita mostra en vídeo, amb alguns actors i la nostra música pròpia, per tenir-lo ben present. A més, instal.larem a la mateixa establia les figures del naixement, de mida real i creades a partir d'una imatge del Pessebre. 
 

 

 

Pessebre de la Masia de Castelló

A partir del 24 de desembre

La pandèmia de COVID-19 no ens ha donat treva a la Masia de Castelló, no hem pogut celebrar la XXIII edició del nostre estimat Pessebre dels Estels. Però com que l’ADN de la nostra Associació és actiu i creatiu, no ens hem pogut estar quiets i us hem preparat una sorpresa nadalenca: el Pessebre per detràs.

Aquesta iniciativa es basa en la idea de mostrar a tothom què hi ha darrera del Pessebre dels Estels. Tothom qui ha vingut coneix les escenes però, sabeu com es van construir? com es preparen els figurants? qui hi ha al darrera de tota l’organització?

Hem volgut mostrar-vos aquesta part “de detràs” amb imatges de les escenes al llarg dels anys, com es van arreglar les cases, com s’organitza la gent… i per això us convidem a estar atents a les nostres xarxes socials a partir del 24 de desembre.

 


 

 

24 al 27 de desembre

Pessebre Vivent de Joanetes


 

20 al 31 de desembre

 

Pessebre Vivent Confinat de Breda

 

 

20 de desembre en endavant

Pessebre Vivent virtual a Brunyola


 

 

 

20 de desembre fins al 10 de gener

Sant Martí de Llémena
Ruta dels pessebres. Esglésies per la Vall de Llémena

  • Horari: lliure fins les 21h
  • Lloc: Porxos de les esglésies de Sant Aniol, Sant Esteve, Granollers, Sant Martí, Les Serres i Llorà
  • Organitza: Amics de la cultura, Amics de Santa Cecília, Voluntaris de les Parròquies amb la col·laboració dels ajuntaments de Sant Aniol de Finestres i Sant Martí de Llémena.

     

 

11, 12, 13, 19, 20, 25, 26, i 27 de desembre i 1, 2, 3 de gener

Pessebre Vivent Calonge

Naixement, exposició de cartells dels 20 anys i reproduccions en vídeo de les imatges del Pessebre dels últims anys.
Lloc: Castell de Calonge

Naixement amb figures virtuals vestides amb les robes dels nostres figurants i celebrem els 20 anys de Pessebre amb l’exposició dels cartells d’aquestes 20 celebracions. 

 

 

 

7 de desembre fins la Candelera

Pessebre Vivent de Santa Pau

Santa Pau ha fet el portal de Nadal que es pot visitar des del dia 7 de desembre fins a la cadelera, durant tot el dia, gratuït i sense figurants. Son escenes muntades a l'aire lliure on, habitualment, es feia el pessebre.

 

 

 

 

13 de desembre

Pessebre Vivent de Joanetes

Neteja i manteniment del recinte on fem el pessebre.

 




Comments are closed.
Showing 0 Comment


Tags

#CulturaPopular #Nadal #SomPessebresVivents Abadia Adoració ajut Arcangel art Associacionisme Barcelona Bàscara Breda Brunyola Canyelles Castell d'Aro catalunya Christmans Christmas concurs Consell Coordinadora covid19 crèdit cristianisme cultura culturaessegura culturapopular cutlura diables dibuix digital dones esluga Espluga Família Fluvià Fontcoberta fundació Garrotxa Garrotxí Generalitat GermanesTeresianes Girona infantil infecciosses Jesus Jesús Joanetes Judea La Pobla de Linyet La Pobla de Montornès La Torreta (La Roca) Les Gunyoles d'Avinyonet Linyola Lleida malalties Maria Martorelles medieval Montserrat mural Nadal Navata navidad Nova Temporada Pals patrimoni patrimonicultural pessebre Pessebres Pessebres Vivents de Catalunya pessebresvivents pessebresvivets Pessebrevivent PessebreVivents PobleEspanyol Pont Llarg - Manresa popular Premià de Dalt reinventemelnadal riuadasolidària Sant Feliu de Llobregat Sant Martí Vell Sant Pere de Ribes Sant Quintí de Mediona santfeliu SantFost solidaritat Tarragona Tona Torres de Fals totsuma tradició trobada turisme tv3 Vandellós - Masia de Castelló Viladecans Vilavenut i Vila-sacra Vilavenut i Vila-sacra. vivents #CulturaPopular #Nadal #pessebre #pessebresVivents #pessebresvivents #Anoia #penedès #Avinyonet #pessebrevivent #patrimoni #Girona #vilasacra #ReinventeelNadal #ReinventemelNadal #SomPessebresVivents Anunciació assemblea associació Barcelona Bàscara Bones Feste Brunyola Calonge castell catalunya Christmas ConcadeBarberà concurs coordinadora Corró de Vall Cultura Cultura popular culturapopular Dasc2018 diada ENS espanyol Espluga Familia Federació Fem Turisme finançament Fluvià Fontcoberta fòrum Francolí fred Girona infantil La Marató Les Franqueses Les Gunyoles d'Avinyonet LEspluga lleida manresa Martorelles Masia Castelló medieval Milan Monestir Montserrat Nadal Naixement navata Navidad ofrena patrimoni Peralada pessebre pessebres pessebres vivents pessebresvivents pessebrevivent Pilarín Bayés poble poble espanyol polinyà Prats de Rei pruit prullans reinventemelnadal ReisMags reunió Riuada rupit sabadell Sant Pere de Ribes Santa Pau santapau SantFeliu SomCultura Tarragona tona Tortosa tradició tradicions Trobada TV3 Vallès Vandellós Violència