Blog Pessebres Vivents

rss

Totes les notícies de l'Associació coordinadora de Pesssebres vivents de Catalunya


Demà s'engega la temporada de Pessebres Vivents a Catalunya
Demà s'engega la temporada de Pessebres Vivents a Catalunya

L'arribada del fred i les llums de Nadal anuncien cada any l'inici de la temporada de Pessebres Vivents al nostre país. Demà, 8 de desembre, l'Associació Coordinadora de Pessebres Vivents de Catalunya donarà el tret de sortida a les seves representacions de la mà dels pessebres de Santa Pau i Prullans. Més de quaranta municipis d'arreu del territori català representaran els seus pessebres durant aquest mes de desembre i fins al 15 de gener, data en què tindran lloc les últimes funcions als pobles de Les Gunyoles d'AvinyonetSant Guim de la Plana i Els Prats de Rei.

Aquest 2016 es commemora el 25è aniversari de l'ACPVC, que al llarg de 'últim quart de segle ha realitzat les activitats de coordinació i promoció dels Pessebres Vivents que en formen part. La tasca de l'Associació ha estat clau per mantenir viva la flama d'una tradició nadalenca que ens trasllada a un ambient rural i artesà ple de vida i que proporciona una experiència única a tots els assistents. A més, permet que els pobles puguin mostrar la bellesa del seu entorn natural i cultural, sent una promoció cultural d'allò més positiva. Bona prova de la vitalitat que actualment tenen els Pessebres Vivents a casa nostra és el creixent nombre de representacions i l'augment constant d'espectadors que acudeixen a veure'ls.

A més, en aquesta nova temporada de Pessebres Vivents no caldrà patir per les baixes temperatures típiques de final d'any, ja que gaudir de les representacions sense passar fred serà possible gràcies a Aneto i Tegust, que un any més col·laboren amb l'Associació a fer dels Pessebres Vivents una experiència única. La temporada passada Aneto va repartir 23.000 litres de "Caldo de Navidad 100% Natural", mentre que Tegust va proporcionar fins a 6.000 infusions entre els assistents. Aquest 2016 ambdós col·laboradors tornaran a procurar calor i sabor a la màgia dels Pessebres Vivents a l'aire lliure.

Un altre dels col·laboradors d'enguany, el Club Súper3, facilitarà un passi gratuït als nens que presentin el seu Carnet Súper3 en aquells Pessebres Vivents amb els quals té conveni i requereixin entrada.

Cada municipi integrant de l'ACPVC té ja fixades les dates, hores i localització de les seves representacions. Es poden consultar aquí.

No oblideu adquirir les entrades dels Pessebres Vivents que aixó ho requereixin prement aquí.

Comença una nova temporada de Pessebres Vivents, us hi esperem a tots!
Comments are closed.
Showing 0 Comment