Blog Pessebres Vivents

rss

Totes les notícies de l'Associació coordinadora de Pesssebres vivents de Catalunya


Els patrocinadors i col·laboradors dels Pessebres Vivents enguany
Els patrocinadors i col·laboradors dels Pessebres Vivents enguany

Ja fa una setmana que estan en marxa els Pessebres Vivents de l'ACPVC, i un any més comptem amb uns patrocinadors i uns col·laboradors de luxe que ajuden a fer de l'experiència dels pessebres quelcom inoblidable. Avui us els presentem i expliquem com col·laboren inestimablement amb aquesta gran tradició nadalenca.

#CaldoAneto

L'associació col·labora per quart any consecutiu amb l'empresa catalana 'Caldo Aneto', que repartirà el seu caldo en les representacions dels Pessebres Vivents associats a la coordinadora. Tots els socis i participants que vulgueu donar difusió a aquesta acció i penjar a les xarxes socials les vostres fotografies als Pessebres Vivents, ho podeu fer afegint qualsevol d'aquests coixinets: #caldoaneto , #anetonatural, #colaboracionesaneto o #quesecuece acompanyats de #PessebresVivents. D'aquesta forma ens ajudareu a tenir més repercussió pública d'aquesta gran iniciativa.

La col·laboració de 'Caldo Aneto' l'any passat amb l'ACPVC va ser la següent:

  • Repartiment de més de 23.000 litres de Caldo de Nadal.
  • 16.000 bricks de caldo.
  • 120.000 gots per les degustacions.
  • Col·laboració amb el III Concurs de Dibuix.

#TeGust Novament, l'ACPVC col·labora amb l'empresa catalana d'infusions TeGust mitjançant la degustació de la seva fórmula 'Aromes de Montserrat', a través de:

  • 6.500 sobres d'infusions.
  • 6.500 gots, culleretes i sucres.

#ClubSuper3 L'associació continua la seva relació amb el Club Super3, el club infantil més gran del món, perquè els nens amb carnet del Club Super3 puguin entrar de manera gratuïta en aquells Pessebres Vivents amb pagament d'entrada. Pots trobar una llista de tots aquests pessebres prement aquí. Per la seva part, el Club difon la coordinadora a través dels seus suports oficials com el web, la TV i la revista dels Súpers. Durant la campanya 2015-2016, 3.125 nens van poder obtenir la seva entrada de franc gràcies al Club Super3.    
Comments are closed.
Showing 0 Comment