Blog Pessebres Vivents

rss

Totes les notícies de l'Associació coordinadora de Pesssebres vivents de Catalunya


La Coordinadora de Pessebres Vivents i el Dia de l'ONU
La Coordinadora de Pessebres Vivents i el Dia de l'ONU

Avui és el Dia de l'ONU. Aquest dia marca l'aniversari de l'entrada en vigor en 1945 de la Carta de les Nacions Unides. Amb la ratificació d'aquest document fundacional de la majoria dels seus signataris, inclosos els cinc membres permanents del Consell de Seguretat, les Nacions Unides va entrar oficialment en vigor.

Concert de l'Òpera d'Hongria a la seu de l'ONU

El 24 d'octubre s'ha celebrat com a Dia de les Nacions Unides des de 1948. Al 1971, l'Assemblea General de Nacions Unides recomana  que el dia s'observi pels Estats membres com un dia festiu.

El Dia de les Nacions Unides d'avui ressalta les accions concretes que les persones poden fer per ajudar a aconseguir els Objectius de desenvolupament sostenible.

Avui es fa el Concert del Dia de les Nacions Unides al saló de l'Assemblea General. Un concert per celebrar i reflexionar sobre el treball de l'ONU a través del llenguatge universal de la música, amb l'Òpera Nacional d'Hongria amb l'actuació de la soprano Andrea Rost i altres artistes notables. El tema del concert d'aquest any és «La llibertat primer».
Comments are closed.
Showing 0 Comment