Blog Pessebres Vivents

rss

Totes les notícies de l'Associació coordinadora de Pesssebres vivents de Catalunya


Les Gunyoles d'Avinyonet, el més proper a la representació dels pastorets a l’aire lliure.
Les Gunyoles d'Avinyonet, el més proper a la representació dels pastorets a l’aire lliure.

El 41è @pessebrevivent de Les Gunyoles del Penedès tindrà lloc els propers 17, 25 i 26 de desembre de 18 a 19.30 i els dies 1 i 7 de gener a la mateixa hora i el dia 14 de gener de 18.30 a 19.30h. Si alguna cosa el distingeix de la resta de representacions nadalenques de pessebres vivents a Catalunya és el fet de ser una escenificació parlada: seria allò més proper a la representació d’uns pastorets a l’aire lliure.

Sabieu que podeu retallar el vostre pessebre amb les indicacions que us faciliten des del web? Aquí teniu el link:

http://www.pessebre.net/?page_id=57

Una mica d'història:
La història d’aquestes representacions arrenca amb la tradicional vetllada de @Pastorets que organitzava la Parròquia de Sant Salvador de Les Gunyoles al Local Parroquial, fins que va sorgir la idea de traslladar l’espectacle als carrers del poble, moment en què neix la principal peculiaritat del pessebre.

Cada any se senyalitza l’accés al local social amb la il·luminació i els cartells. Els vehicles que hi accedeixen són ubicats per un grup de persones que eviten els posteriors col·lapses en coincidir més d’un grup de visitants. Un guia del Pessebre acompanya els visitants pel recorregut pels carrers del poble fins a la muntanya on s’inicia el Pessebre Vivent Parlat.
Comments are closed.
Showing 0 Comment