Blog Pessebres Vivents

rss

Totes les notícies de l'Associació coordinadora de Pesssebres vivents de Catalunya


Prullans: pessebre vivent i fira artesana
Prullans: pessebre vivent i fira artesana

 

Es tracta del pessebre vivent més visitat de la Cerdanya. Més de 4.500 persones van visitar el pessebre vivent al 2015 que, des de fa 13 edicions s’organitza a Prullans. A causa d' aquesta gran afluència de públic, es feia difícil accedir al poble just abans de les representacions. El pessebre vivent, que és l’únic que es fa a la Cerdanya, té lloc als carrers del nucli antic i utilitza pallers, eres i cases particulars. Juntament amb la tretzena edició del pessebre vivent, s'organitza la 21a Fira del Pessebre. 

Cliqueu aquí per veure el cartell.

 La representació del pessebre es té lloc al voltant de l’església i utilitza pallers, eres i cases particulars. L’any passat, més de 4500 persones van visitar el pessebre de Prullans, representat per més d’un centenar de persones de totes les edats, la majoria de les quals tenen la segona residència al municipi.

Les representacions tindran lloc dijous, divendres i dissabte de 6 a 8 de la vespre. La fira, on es podran trobar totes les figures i objectes per fer el pessebre, obrirà dijous a les 11 del matí a la plaça de Cerdanya i s’allargarà fins diumenge al migdia.

 

 
Comments are closed.
Showing 0 Comment