Blog Pessebres Vivents

rss

Totes les notícies de l'Associació coordinadora de Pesssebres vivents de Catalunya


La Coordinadora de Pessebres Vivents de Catalunya col·labora amb La Marató de TV3
La Coordinadora de Pessebres Vivents de Catalunya col·labora amb La Marató de TV3

22 pessebres vivents que formen part de la Coordinadora de Pessebres Vivents de Catalunya recaptaran fons per a La Marató del 17 de desembre, dedicat enguany a les malalties infeccioses.  Cadascuna de les entitats pintaran una rèplica d'una obra original del pintor gironí Suso Camuñas artista influenciat per l'obra de Dalí i Miró, que ha sabut trobar la seva evolució pictòrica en obres exposades a Roma, Hong Kong, Mèxic, Barcelona, Madrid i també a la seva Girona natal. Suso Camuñas participarà en els actes del pessebre de Castell d'Aro. Aquesta activitat es portarà a terme al llarg del proper dia 17 de desembre i porta com a títol 'Pinta per La Marató'. Els participants podran fer fotos i pujar-les a les xarxes socials amb el haixtag#PintaxLaMaratoACPVC.

Els pessebres participants en aquesta iniciativa són Amics Pessebre Vivent de Viladecans, Breda, Castell d'Aro, Corró d'Avall, Espluga de Francolí, Joanetes, La Pobla de Lillet, La Pobla de Montornès, Les Torres de Fals, Linyola, Martorelles, Masia de Castelló - Estels, Navata, Pessebre Vivent de Jesús, Polinyà, Pont Llarg - Manresa, Sant Feliu de Llobregat, Sant Feliu del Racó, Sant Quintí de Mediona i la mateixa Coordinadora de Pessebres Vivents.

'Pinta per la Marató' compta amb la col·laboració de diverses empreses catalanes: Bruguer, Inofix,MiarcoUnicorAv SystemWd40Leñas LeguaChocolatinas SolidariaBostik, Caldo Aneto,System ShopFes Mes, Brico EstebaFustes EstebaV33Ruedas ArfoWolfcratAlba Rulo i Gràfiques Cristina.
Comments are closed.
Showing 0 Comment