Blog Pessebres Vivents

rss

Totes les notícies de l'Associació coordinadora de Pesssebres vivents de Catalunya


La Coordinadora participarà en el fòrum Som Cultura
La Coordinadora participarà en el fòrum Som Cultura

Diumenge 28 de gener va finalitzar a @Barcelona la 2a edició del fòrum Som Cultura Popular, punt de trobada entre els diferents col·lectius de la cultura popular catalana, als espais de Centre Cultural Can FabraFabra i l'antiga fàbrica de Fabra i Coats. Centre d'Art Contemporani al barri de Sant Andreu de la ciutat comtal i va tenir lloc del 25 al 28 de gener.

La jornada inaugural va córre a càrrec de representants de l'Ajuntament i la Generalitat i es visionarà un documental titolat 'L'última festa en llibertat. Gràcia 1935', una projecció sobre l'última festa major de Gràcia abans del cop d'estat de 1936.

http://lameva.barcelona.cat/…/encetem-el-som-cultura-popula…

La nostra entitat, l' Associació Coordinadora Pessebres Vivents de Catalunya, va participar amb activitats a més de ser una de les associacions que vam impulsar aquest fòrum (veieu la pestanya dels participants al web http://lameva.barcelona.cat/cultur…/…/forumsomculturapopular).

Entre les visites al nostre estand, la de la directora de Cultura Popular de la Generalitat de Catalunya, Àngels Blasco.

 
Comments are closed.
Showing 0 Comment