Blog Pessebres Vivents

rss

Totes les notícies de l'Associació coordinadora de Pesssebres vivents de Catalunya


4a Trobada de Pessebres Vivents de Catalunya a Poblet el 16 de setembre
4a Trobada de Pessebres Vivents de Catalunya a Poblet el 16 de setembre

De 10 a 13.30h la trobada donarà resposta a diversos temes claus, entre ells la utilització de les xarxes socials con a plataforma de comunicació i fusió, formació que anirà a càrrec de Leonardo del Río, de Fila 12; i per altra banda, les entitats també rebran formació sobre un altre tema candent en el últims mesos: la nova llei de protecció de dades.

Respecte d'aquest últim tema, la tècnica de l'ENS de l'associacionisme cultural, Eva Cortés, ens donarà una formació sobre què és el que canvia veritablement de la nova llei aplicables des del passat 25 de maig, tot complint directius europees.

Serà una jornada molt necessària per fer front a reptes futurs. Per això us recomanem a totes els associats que hi aneu i que us hi poseu en contacte amb l'organització a través del mail lorencarca@gmail.com (Joan Lorenzo).

La trobada tindra lloc al Monestir de Poblet i el lloc de reunió serà l'hostatgeria de Poblet. Situats dins del Paratge Natural de Poblet estarm molt a prop de l’entorn ideal per realitzar múltiples activitats relacionades amb la natura i l’aire lliure, si ens queda algun moment lliure per la tarda. Punt de partida i arribada ideal per a realitzar la Ruta del Cister, ja que el Monestir de Poblet és un dels monestirs que en formen part. L’Hostatgeria és un establiment totalment renovat que té com a objectiu oferir el major confort als seus clients en un lloc únic. 

Plaça Corona d’Aragó, 11

43448 Vimbodí i Poblet

Tel (+34) 977 871201 

hostatgeria@poblet.cat

 

 

 
Comments are closed.
Showing 0 Comment