Blog Pessebres Vivents

rss

Totes les notícies de l'Associació coordinadora de Pesssebres vivents de Catalunya


Novetats dels Pessebres Vivents de la temporada 2018-2019
Novetats dels Pessebres Vivents de la temporada 2018-2019
  • Pessebre Vivent Parlat de Sant Pere de Ribes: Com cada any arrenquen de zero. Lloc nou, aprofitant la riquesa de les masies i llogarets que envolten el municipi. Enguany serà la Masia de Ca l'Escolà. També s'han previst noves escenes, textos nous i adaptats i música enregistrada nova. Tot això es resumeix en 12 quadres, representats  en petits esquetxos  de diferents  pastorets i textos  propis, quadres bíblics, quadres de dimonis i quadres còmics.
  • Navata: Per primera vegada a la història del pessebre s'han fet  un canvi de dates i el pressebre es va representar els dies 8 i 9 de desembre. També es va  fer un important canvi en el seu recorregut.
  • Pessebre Vivent de Martorelles: Nova construcció del naixement, adecuacio dels camins i millores en escenes com el palau de Herodes i canvi d'ubicació d'algunes escenes.
  • Pessebre Vivent de Joanetes: Ampliació de la zona d'aparcament, millora dels accessos, xocolata calenta i wifi gratuït. Recordeu Joanetes té estrella il·luminada més gran del món. Es troba inscrita en el llibre dels Rècords Guinness i cada any els col·laboradors del pessebre la instal·la al cim de la cinglera de Santa Magdalena per il·luminar els dies de Nadal.
  • Pessebre dels Estels de la Massia de Castelló (Vandellós i Hospitalet de l'Infant): Representaran trenta-vuit escenes, gràcies als 220 actors i més de 100 col·laboradors que faran possible que aquest poble medieval recuperi, com cada Nadal, la seva vida.  També posen en marxa el III Concurs d'Instagram, amb importants premis per a al imatge guanyadora.
  • Pessebre Vivent de Sant Feliu de Llobregat: Ampliació dels horaris, a partir de les 18h fent un passi més cada dia, i també dels dies de representació. Enguany serà del 27 al 30 de desembre.
  • Linyola estrena un mural, per la celebració dels 20 anys de pessebres. El Pessebre Vivent de Linyola mostrarà un mural amb relleu a la façana lateral de l’edifici on se celebra la representació, enguany per commemorar el seu 20è aniversari. Es tracta d’un esgrafiat, inspirat en l’estil romànic, que mostrarà el naixement de Jesús i els principals protagonistes d’aquella escena. Ana Pulido és l’artista que està modelant el mural. El cost d'aquesta obra d'art és de 6.000€.
     Comments are closed.
Showing 0 Comment