Blog Pessebres Vivents

rss

Totes les notícies de la Federació de Pessebres Vivents de Catalunya


Novetats dels Pessebres Vivents de la temporada 2018-2019
Novetats dels Pessebres Vivents de la temporada 2018-2019
  • Pessebre Vivent Parlat de Sant Pere de Ribes: Com cada any arrenquen de zero. Lloc nou, aprofitant la riquesa de les masies i llogarets que envolten el municipi. Enguany serà la Masia de Ca l'Escolà. També s'han previst noves escenes, textos nous i adaptats i música enregistrada nova. Tot això es resumeix en 12 quadres, representats  en petits esquetxos  de diferents  pastorets i textos  propis, quadres bíblics, quadres de dimonis i quadres còmics.
  • Navata: Per primera vegada a la història del pessebre s'han fet  un canvi de dates i el pressebre es va representar els dies 8 i 9 de desembre. També es va  fer un important canvi en el seu recorregut.
  • Pessebre Vivent de Martorelles: Nova construcció del naixement, adecuacio dels camins i millores en escenes com el palau de Herodes i canvi d'ubicació d'algunes escenes.
  • Pessebre Vivent de Joanetes: Ampliació de la zona d'aparcament, millora dels accessos, xocolata calenta i wifi gratuït. Recordeu Joanetes té estrella il·luminada més gran del món. Es troba inscrita en el llibre dels Rècords Guinness i cada any els col·laboradors del pessebre la instal·la al cim de la cinglera de Santa Magdalena per il·luminar els dies de Nadal.
  • Pessebre dels Estels de la Massia de Castelló (Vandellós i Hospitalet de l'Infant): Representaran trenta-vuit escenes, gràcies als 220 actors i més de 100 col·laboradors que faran possible que aquest poble medieval recuperi, com cada Nadal, la seva vida.  També posen en marxa el III Concurs d'Instagram, amb importants premis per a al imatge guanyadora.
  • Pessebre Vivent de Sant Feliu de Llobregat: Ampliació dels horaris, a partir de les 18h fent un passi més cada dia, i també dels dies de representació. Enguany serà del 27 al 30 de desembre.
  • Linyola estrena un mural, per la celebració dels 20 anys de pessebres. El Pessebre Vivent de Linyola mostrarà un mural amb relleu a la façana lateral de l’edifici on se celebra la representació, enguany per commemorar el seu 20è aniversari. Es tracta d’un esgrafiat, inspirat en l’estil romànic, que mostrarà el naixement de Jesús i els principals protagonistes d’aquella escena. Ana Pulido és l’artista que està modelant el mural. El cost d'aquesta obra d'art és de 6.000€.
     Comments are closed.
Showing 0 Comment


Tags

#CulturaPopular #Nadal #SomPessebresVivents Abadia Adoració ajut Arcangel art Associacionisme Barcelona Bàscara Breda Brunyola Canyelles Castell d'Aro catalunya Christmans Christmas concurs Consell Coordinadora covid19 crèdit cristianisme cultura culturaessegura culturapopular cutlura diables dibuix digital dones esluga Espluga Família Fluvià Fontcoberta fundació Garrotxa Garrotxí Generalitat GermanesTeresianes Girona infantil infecciosses Jesus Jesús Joanetes Judea La Pobla de Linyet La Pobla de Montornès La Torreta (La Roca) Les Gunyoles d'Avinyonet Linyola Lleida malalties Maria Martorelles medieval Montserrat mural Nadal Navata navidad Nova Temporada Pals patrimoni patrimonicultural pessebre Pessebres Pessebres Vivents de Catalunya pessebresvivents pessebresvivets Pessebrevivent PessebreVivents PobleEspanyol Pont Llarg - Manresa popular Premià de Dalt reinventemelnadal riuadasolidària Sant Feliu de Llobregat Sant Martí Vell Sant Pere de Ribes Sant Quintí de Mediona santfeliu SantFost solidaritat Tarragona Tona Torres de Fals totsuma tradició trobada turisme tv3 Vandellós - Masia de Castelló Viladecans Vilavenut i Vila-sacra Vilavenut i Vila-sacra. vivents #CulturaPopular #Nadal #pessebre #pessebresVivents #pessebresvivents #Anoia #penedès #Avinyonet #pessebrevivent #patrimoni #Girona #vilasacra #ReinventeelNadal #ReinventemelNadal #SomPessebresVivents Anunciació assemblea associació Barcelona Bàscara Bones Feste Brunyola Calonge castell catalunya Christmas ConcadeBarberà concurs coordinadora Corró de Vall Cultura Cultura popular culturapopular Dasc2018 diada ENS espanyol Espluga Familia Federació Fem Turisme finançament Fluvià Fontcoberta fòrum Francolí fred Girona infantil La Marató Les Franqueses Les Gunyoles d'Avinyonet LEspluga lleida manresa Martorelles Masia Castelló medieval Milan Monestir Montserrat Nadal Naixement navata Navidad ofrena patrimoni Peralada pessebre pessebres pessebres vivents pessebresvivents pessebrevivent Pilarín Bayés poble poble espanyol polinyà Prats de Rei pruit prullans reinventemelnadal ReisMags reunió Riuada rupit sabadell Sant Pere de Ribes Santa Pau santapau SantFeliu SomCultura Tarragona tona Tortosa tradició tradicions Trobada TV3 Vallès Vandellós Violència