Blog Pessebres Vivents

rss

Totes les notícies de l'Associació coordinadora de Pesssebres vivents de Catalunya


La dibuixant Pilarín Bayés, membre del jurat del 6è Concurs de Dibuix dels Pessebres Vivents
La dibuixant Pilarín Bayés, membre del jurat del 6è Concurs de Dibuix dels Pessebres Vivents

Avui hem tingut l'honor de tenir la Pilarín Bayés com a membre del jurat del 6è concurs de dibuix PessebresVivents promocionat per la Federació de Pessebres Vivents de Catalunya. L'acte ha tingut lloc al Pessebre Vivent de Tona. 

S’atorgaran 3 premis per categoria: un primer, un segon i un tercer. Un dels primers premis, si la Federació ho troba adient, serà la imatge corporativa de l durant la temporada 2019-2020 i es podrà publicar en qualsevol suport o mitjà de comunicació que l’ACPVC cregui necessari.

El veredicte del jurat és inapel·labre i es farà públic a la nostra plana web: www.pessebresvivents.cat a partir del 31 de gener de 2019.  L’entrega de premis es realitzarà a principis de febrer.

La Pilarin, una vida de dibuixant

Des de l’inici fins ara la Pilarin ha publicat més de 920 llibres, alguns traduïts a vuit idiomes. Ha col·laborat en innombrables publicacions, exposicions d’obra original, i els seus dibuixos s’han aplicat a tot tipus de suports i formats.

És una artista compromesa amb el seu país, Catalunya, i es reflecteix clarament en el gruix de la seva extensa obra. Així mateix, la seva gran qualitat artística i humana li ha permès il·lustrar qualsevol escenari, indret o personatge de tot el món i de totes les èpoques.
Comments are closed.
Showing 0 Comment