Blog Pessebres Vivents

rss

Totes les notícies de l'Associació coordinadora de Pesssebres vivents de Catalunya


El Consell de l'Associacionisme Cultural condemna la violència envers les dones
El Consell de l'Associacionisme Cultural condemna la violència envers les dones

El Consell de l’Associacionisme Cultural Català ha acordat per unanimitat adherir-se al Dia Internacional per a l’eliminació de la violència contra les Dones, i ha condemnat qualsevol tipus de violència envers les dones i conductes contràries a la dignitat de les persones.

En una sessió celebrada dissabte, les entitats representades al Consell es van comprometre a fer tot el necessari per prevenir, combatre, denunciar i condemnar qualsevol possible conducta indigna i vexatòria envers les dones, i sense oblidar que la violència sexual també afecta a un sector de la població especialment vulnerable com és la infància. 

El Consell de l’Associacionisme Cultural Català és el màxim òrgan consultiu del Departament de Cultura en relació amb la cultura popular, la dinamització sociocultural i l’associacionisme cultural. Formen part del Consell 36 entitats, federacions i confederacions que representen a 3.600 entitats i gairebé 400.000 persones associades. Entre elles, la Federació de Pessebres Vivents de Catalunya.

Pacte per a la Reforma Horària
D’altra banda, durant la sessió també es van debatre les iniciatives del Pacte per a la Reforma Horària, i la seva implementació en el sector associatiu cultural. El Consell va comptar amb la presència del Sr. Alexis Serra, director de l’Oficina per a la Reforma Horària, que va explicar el document “Objectiu 2025” d’accions i recomanacions per a la racionalització dels horaris i usos dels temps a l’Administració de la Generalitat, com a possible punt de partida  i exemple a aplicar en altres àmbits de la societat.

 

 
Comments are closed.
Showing 0 Comment


Tags

Abadia ajut art Associacionisme Barcelona Bàscara Breda Brunyola Canyelles Castell d'Aro catalunya Christmans Christmas concurs Consell Coordinadora crèdit cultura culturapopular dibuix dones esluga Espluga Família Fluvià Fontcoberta fundació Garrotxa Garrotxí Generalitat GermanesTeresianes Girona infantil infecciosses Jesús Joanetes La Pobla de Linyet La Pobla de Montornès La Torreta (La Roca) Les Gunyoles d'Avinyonet Linyola Lleida malalties Martorelles medieval Montserrat mural Nadal Navata navidad Pals patrimoni patrimonicultural pessebre Pessebres pessebresvivents Pessebrevivent PessebreVivents PobleEspanyol Pont Llarg - Manresa popular Premià de Dalt riuadasolidària Sant Feliu de Llobregat Sant Martí Vell Sant Pere de Ribes Sant Quintí de Mediona santfeliu SantFost solidaritat Tarragona Tona Torres de Fals totsuma tradició turisme tv3 Vandellós - Masia de Castelló Viladecans Vilavenut i Vila-sacra Vilavenut i Vila-sacra. vivents #pessebresvivents #Anoia #penedès #Avinyonet #pessebrevivent #patrimoni #Girona #vilasacra assemblea associació Barcelona Bàscara Brunyola Calonge castell catalunya Christmas ConcadeBarberà concurs coordinadora Corró de Vall Cultura Cultura popular culturapopular Dasc2018 diada ENS espanyol Espluga Familia Federació Fem Turisme finançament Fluvià Fontcoberta fòrum Francolí Girona infantil La Marató Les Franqueses Les Gunyoles d'Avinyonet lleida manresa Martorelles Masia Castelló medieval Milan Monestir Montserrat Nadal Naixement navata Navidad ofrena patrimoni Peralada pessebre pessebres pessebres vivents PessebresVivents pessebrevivent Pilarín Bayés poble poble espanyol polinyà Prats de Rei pruit prullans reunió Riuada rupit sabadell Sant Pere de Ribes Santa Pau santapau SantFeliu SomCultura Tarragona tona Tortosa tradició tradicions tv3 Vallès Vandellós Violència