Blog Pessebres Vivents

rss

Totes les notícies de l'Associació coordinadora de Pesssebres vivents de Catalunya


VI edició del Concurs de Dibuix dels Pessebres Vivents
 VI edició del Concurs de Dibuix dels Pessebres Vivents

L'Associació Coordinadora de Pessebres Vivents de Catalunya (ACPVC) posa en marxa la 6a edició del  Concurs Infantil de Nadal per a nens entre entre 6 i 12 anys. Es tracta d'una iniciativa que s'ha convertit en tota una tradició. El concurs té dues categories i tres premis per a cadascuna d'elles. L'edició de 2017-2018 va aconseguir que més de 500 nens de les quatre províncies catalanes hi participessin. Precisament aquesta major difusió del concurs i la qualitat dels dibuixos han estat les novetats de la passada edició. Teniu fins el 21 de desembre per participar. El veredicte es farà públic el proper 31 de gener i el lliurament de premis tindrà lloc al febrer. 

Podreu veure la campanya de difusió a la Generalitat, a la Fundació Catalana d'Escoles Cristianes i, properament, al web Femturisme.cat

L'Associació Coordinadora està formada per més de 40 entitats d'arreu del territori, i més de la meitat corresponen a les comarques gironines. Per a més informació sobre els pessebres que en formen part, consulteu www.pessebresvivents.cat

Els guanyadors de 2017-2018
La imatge guanyadora es podrà publicar en els diferents suports de la Coordinadora, web i xarxes socials, a banda de ser la imatge representativa de l'associació per al calendari 2019. En la passada edició la guanyadora en la categoria A (1-3r de primària) va ser l'alumna Janna Torres, de Valls i el primer premi de la categoría B (4rt - 6è de primària) es va concedir a Pol Salom, d'El Prat de Llobregat, precisament amb la seva imatge, la Coordinadora engegarà la campanya de difusió de les representacions a partir del 22 de novembre.

La temàtica del concurs serà una imatge i/o escena d’un pessebre vivent. No hi pot sortir cap mena de text. La tècnica serà lliure i cada dibuix haurà de dur al revers del full les següents dades: Nom i cognoms, edat, curs, adreça i població de l’autor. Telèfon i correu electrònic familiar de contacte. Si la participació s’ha fet a nivell escolar, també el nom de l’escola.
Comments are closed.
Showing 0 Comment